BORSODI HOMÁLYOS – AUGSBURG, Aranyosi Péter önálló estje

BORSODI HOMÁLYOS – AUGSBURG

Aranyosi Péter önálló estje Augsburgban

IDŐPONT: 2019.03.15 19:00
HELYSZÍN: Reese Theater – Augsburg
CÍM: Sommestraße 36a, Augsburg, Németország
ELŐADÓK:
JEGYÁR: € 25

Leírás

MIELŐTT JEGYET VÁSÁROL, KÉRJÜK MINDENKÉPPEN OLVASSA EL AZ “INFORMÁCIÓK A HELYVÁLASZTÁSHOZ”, VALAMINT A “JEGYVÁSÁRLÁS” CÍMŰ RÉSZEKET LENTEBB!

AZOK KÖZÖTT, AKIK 2019.02.28-IG MEGVÁSÁROLJÁK JEGYÜKET, EGY 10 ALKALMAS BÉRLETET SORSOLUNK KI, MELY ÉRVÉNYES LESZ 2020.12.31-IG!

Az előadásról:

A magyarok kalandozásainak véget vető augsburgi csata emlékére, annak pont kerek évfordulóján szinte napra pontosan – 1063 év, 7 hónap és 5 nap után – a magyar humorfélisten, Aranyosi Péter is megindítja nyugati hódításait és a poénbombákkal töltött humorágyúival visszaszerzi rég elveszett dicsőségünket. Persze az EU előírásoknak megfelelően a legújabb kori kalandozásoknak nem lesznek áldozatai, egyedül csak a rekeszizmok és a könnycsatornák kerülnek veszélybe.

Augsburg a Karinthy és Múzsa díjas művész Borsodi homályos című önálló estjének első németországi turnéállomása a Dumajegy.de szervezésében.

Az előadásról hang- és képfelvétel készítése szigorúan tilos!

Információk a helyválasztáshoz:

Erre az előadásra helyjegy vásárlása nem lehetséges, mivel a színházteremben nincsenek számozott székek, így az ültetés érkezési sorrendben történik. Ez ügyben előre is köszönjük megértésüket. A terem alaprajzát megtekintheti a “Jegyvásárlás” gombra kattintva.

Teremnyitás 18:00-tól.

Jegyvásárlás:

Jegyeket kizárólag online elővételben, kétféleképpen lehet vásárolni.

Az egyik lehetőség a PayPal fizetési mód, mely viszonylag egyszerű és gyors megoldása a vásárlásnak. Ebben az esetben, ha rendben lefutott a vásárlás, akkor a jegyek letöltési linkje perceken belül megérkezik a vásárláskor megadott e-mail címre, illetve az oldalunkon is megjelenik egy letöltési link.

FIGYELEM! PayPal fizetési mód választása esetén csak PayPal regisztrációval rendelkezők tudnak fizetni. Regisztráció nélküli kártyás fizetést már nem tesz lehetővé a PayPal rendszere.

A másik lehetőség az átutalásos fizetés. Ez esetben a vásárlás befejezése után érkezik a megadott e-mail címre egy levél, mely tartalmazza az utalási információkat. Az utalásnak 8 munkanapon belül meg kell érkeznie bankszámlánkra, ellenkező esetben a helyfoglalásokat automatikusan törölni fogjuk annak érdekében, hogy másokat ne korlátozzunk hosszútávon a helyfoglalásban. Az utalás beérkezte után szintén menni fog egy e-mail a jegyek letöltési linkjével együtt. Kérjük, vegyék figyelembe az utalások átfutási idejét, hogy az összeg még az előadás előtti utolsó banki napon (jellemzően pénteken) zárásig beérkezzen, mivel ellenkező esetben a jegyeket nem lehet majd letölteni és az eseményt megtekinteni.

Kérjük, hogy a fentiek miatt fokozottan figyeljen az e-mail cím helyes megadására, illetve a SPAM/Levélszemét mappa beállításaira e-mail fiókjában/e-mail kliensében, mert az esetlegesen fennakadó levelekről mi nem kapunk visszajelzéseket és az ebből eredő hátrányokért sem tudunk felelősséget vállalni!

 

Tudnivalók a jegyekkel kapcsolatban:

A jegyeket nem fontos kinyomtatni, akár mobil eszközről is be lehet mutatni. A lényeg, hogy a QR kód és a sorszám jól kivehető legyen, mivel a helyszínen ezek lesznek beszkennelve/ellenőrizve. Amennyiben mégis nyomtatott formában hozzák magukkal a jegyeket, akkor (jó minőségű) fekete-fehérben és A4-es formátumnál kisebb méretben is megfelelő kinyomtatni azokat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ, HELYSZÍNEK ÉS HIVATALOS WEBOLDAL: http://dumajegy.de/eloadas/borsodi-homalyos-augsburg/?fbclid=IwAR3EDUiFJsbcwnLYL5nqZWwlub_1FKRlWzxZhcTMVmjU7O_5KI6J6r_980o

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük